Tapahtumat

Turun Seudun Omaishoitajat ry järjestää tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Infotilaisuuksia ja luentoja järjestetään liittyen sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Virkistystapahtumiin, kuten musiikkitilaisuuksiin, voi kuka tahansa tulla sellaisena kuin on.

Useimpiin tapahtumiimme voit tulla ilmoittautumatta, mutta lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti tai varmista asia soittamalla Omaishoitokeskukseen P. 040 681 4965.

Tapahtumakalenterista löydät Omaishoitokeskuksen tapahtumat ja toiminnan. Tulostettava Kevään 2022 Tapahtumakalenteri 

Maaritin ja Timon ”Oi niitä aikoja” -konsertti.

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Ti 1.2. klo 13–14 Maaritin ja Timon ”Oi niitä aikoja” -konsertti. Ilmoittaudu viim. 31.1. p. 040 681 4965. Voit osallistua myös etänä https://meet.jit.si/Omaishoitokeskus.

Etäaamupiiri.

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

To 3.2. klo 10 Etäaamupiiri. Osallistu Omaishoitokeskuksen aamupiiriin osoitteessa https://meet.jit.si/Omaishoitokeskus. Tule mukaan kokeilemaan etäryhmätoimintaa! Ohjelmaksi on ajateltu esim. tietovisoja, jumppaa, yhteislaulua sekä juttupiirejä, joihon voit osallistua kotoa käsin. Etäryhmätoiminta on […]

Kuulolähipalvelu

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Ma 7.2. klo 14–16 Kuulolähipalvelu. klo 14–16 Kuulolähipalvelu, henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä. Apua korvakappaleen pesussa, letkun pesussa ja paristojen tarkastamisessa. Paristoja myynnissä käteisellä.

Ystävänpäiväjuhla

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Ma 14.2. klo 13–14.30 Ystävänpäiväjuhla. Tule mukaan juhlimaan ystävyyttä ja laulamaan Leena Suomisen johdolla. Ilmoittaudu viim. 11.2. p. 040 6814965. Voit osallistua myös etänä osoitteessa https://meet.jit.si/Omaishoitokeskus.  

Etäaamupiiri

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Ke 16.2. klo 10 Etäaamupiiri. Osallistu Omaishoitokeskuksen aamupiiriin osoitteessa https://meet.jit.si/Omaishoitokeskus. Tule mukaan kokeilemaan etäryhmätoimintaa! Ohjelmaksi on ajateltu esim. tietovisoja, jumppaa, yhteislaulua sekä juttupiirejä, joihon voit osallistua kotoa käsin. Etäryhmätoiminta on […]

Digikahvila

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Ke 23.2. klo 15–16.30 Digikahvila kaikille älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita käyttäville sekä niistä kiinnostuneille. Digikahvilassa pääset tutustumaan älylaitteisiin, voit kysellä, ja saat opastusta niiden käyttöön. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Olga Raitanen […]