Vapaaehtoistyö

Haluatko

- antaa aikaasi toimintaan, joka tukee omaishoitajien jaksamista
- sisältöä elämääsi, tuoda hyvää mieltä, auttaa ikäihmistä saada uusia ystäviä.

- toteuttaa itseäsi, tehdä yhdessä ja oppia uutta itsestäsi ?

Yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan muodot:

Päivätoiminta-vapaaehtoiset avustavat Omaishoitokeskuksen päivätoiminnassa sovittuina päivinä (mm. seurustelu, ulkoilu, ruokailu ja viriketoiminta ym. ohjelma).

Omaishoitajien tukitoiminta Turvallista tukea –projektin toimintaan etsitään vapaaehtoisia, jotka ovat
halukkaita tukemaan ja auttamaan omaishoitajia jaksamaan.

 

Vapaaehtoisille järjestetään kuukausikokous noin
kerran kuukaudessa. Koulutusta ja virkistystoimintaa järjestetään vapaaehtoisten toiveiden ja resurssien mukaan. Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta Helinä Hätönen p. 02-231 0244 tai helinahatonen.omaishoitajat@pp2.inet.fi ja Jaana Tiihonen p. 040 561 4009 jaanatiihonen.omaishoitajat@pp.inet.fi

 

Omaishoitokeskus-vapaaehtoiset auttavat oman aikataulunsa mukaan Omaishoitokeskuksen töissä esim. kukkien hoito, leipominen, kahvitukset ja muut järjestelyt.

Allasjumppa omaishoitajille ja vapaaehtoisille Ruusukorttelissa

Allasjumppa omaishoitajille ja vapaaehtoisille Ruusukorttelissa (os. Puistokatu 11.) joka tiistai 27.8. alkaen klo 16.00 – 18.00 (jumppa-aika klo 16.30 alkaen noin 40 min). Ohjaajina yhdistyksen vapaaehtoinen Reetta sekä Turun Ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat. Ryhmään mahtuu 15 osallistujaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Helinä Hätönen p. 040 681 5664 tai helinahatonen.omaishoitajat@pp2.inet.fi.

Vapaaehtoisiamme

Seija Paatero on yhdistyksen puheenjohtaja ja vapaaehtoistyöntekijä

 

Eila on meillä aina maanantaisin ja ohjaa askartelua

 

 

Pirjo on myös maanantaisin ja ohjaa askartelua

 

 

Erik tuo miehistä osaamista meille aina tiistaisin

 

 

Helena on meillä keskiviikkoisin auttamassa ja ohjaa jumpan

 

 

Elise on auttamassa keskiviikkona ja torstaina

 

 

Irmeli on meillä auttamassa keskiviikkoisin

 

 

Marjatta ohjaa torstaisin aamupiiriä ja jumppaa.

 

 

Opiskelijat

Opiskeletko lähoitajaksi, hoiva-avustajaksi, kodinhuoltajaksi, tai tarvitsetko työkokeilu/harjoittelu paikkaa . Meillä on mahdollisuus suorittaa
eri jaksojen työharjoitteluja, sekä näyttötutkintoja

Meillä on monipuolinen oppimisympäristö vanhusten päivätoiminnan puitteissa. Pääset tutustumaan erilaisiin ohjausympäristöihin ja huolehtimaan vanhuksista yksilöllisesti. Ympäristömme sopii hyvin kuntoutumisen tukemisen jaksolle, ja myös vanhustyön jaksolle.
Kodinhuoltajia on ollut meillä työharjoittelussa, sekä näyttötutkinnoissa. Erilaisiin työharjoittelujaksoihin ja työkokeilujaksoihin ympäristömme sopii mainiosti.

Ota yhteyttä tai tule tutustumaan
ympäristöömme ja henkilökuntaan. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse toimistoon 8 - 15 puh 040 681 4965 Tai sähköpostilla osoitteeseen kalevikaakkomaki.omaishoitajat@pp.inet.fi