Omaishoitokeskus

Turun Seudun Omaishoitajat ry:n ylläpitämä Omaishoitokeskus tarjoaa kotona asuville hoidettaville sekä seudun asukkaille aktivoivaa päivätoimintaa ryhmissä ja yksilöllisesti kodinomaisessa ilmapiirissä, lähellä luontoa.
Palvelu mahdollistaa omaishoitajalle vapaata hoitotyöstä ja asioilla käymiseen. Omaishoitokeskuksessa palvellaan ja opastetaan myös kaikissa omais- ja läheishoitoon liittyvissä asioissa.

Omaishoitokeskus on avoinna arkisin kello 9–15.

Soita ja varaa aika tapaamiselle Omaishoitokeskukseen:
Ohjaus ja neuvonta Puh: 040 515 8006 (ti ja to klo 9.00 – 12.00)

Kysyttävää – Tule Omaishoitokeskukseen

Jos sinulla on kysyttävää erilaisista palveluista, omaisesi hoitamisesta tai ikääntymisestä tule meille Omaishoitokeskukseen arkipäivisin klo 10 – 14 välisenä aikana. Pyrimme auttamaan sinua heti. Etsitään yhdessä ongelmaasi ratkaisu tai se taho, joka voi auttaa sinua parhaiten.

Tutustu esitteeseemme

Päivätoiminta

Päivätoiminta on tarkoitettu omaishoidettaville ja yksin asuville ikääntyneille. Päivätoiminta on auki arkisin klo 9 – 15.

Asiakkaan kanssa sovitaan viikonpäivä, jolloin hän käy päivätoiminnassa. Ohjelmassa on tuolijumppaa, keskusteluja, pelejä, tietovisoja, ulkoilua ja musiikkia. Päivätoiminnassa syödään aamupala, lounas ja päiväkahvi. Meillä on myös vuoteita lepäämistä varten.

Asiakkaaksi tulon yhteydessä asiakkaan ja omaisen kanssa täytetään asiakastietolomake. Samalla laaditaan asiakkaalle henkilökohtaiset tavoitteet sekä sovitaan läsnäolo päivä/-t ja niihin liittyvät käytännön järjestelyt.

Käyntimaksu on 21 € / päivä. Päivätoimintaan ei ole järjestettyä kuljetusta. Sovi tutustumiskäynti 040 681 4965

Lataa päivätoiminnan esite.

Palvelut

Keskuksen palveluina kaikille kiinnostuneille ovat:

  • Verenpaineen mittaus ja terveysneuvonta arkisin klo 10 – 14
  • Hierojan palvelut tarvittaessa
  • Digineuvontaa
  • Tilavuokraus kokouksiin ja perhejuhliin

Soita ja varaa aika tapaamiselle Omaishoitokeskukseen:
Ohjaus ja neuvonta Puh: 040 515 8006 (ti ja to klo 9.00 – 12.00)

Työssäoppiminen ja opiskelu

Omaishoitokeskus mahdollistaa työssäoppimisjaksojen suorittamisen lähihoitaja-, hoiva-avustaja- ja kodinhuoltajaopiskelijoille sekä kielen oppijoille. Meillä pääset ohjaamaan ikääntyneitä ja pitkäaikaissairaita henkilöitä päivätoiminnan ohjelmissa ja päivittäisissä toimissa, yksilöllisesti ja ryhmässä. Teemme yhteistyötä asiakkaiden omaisten, kotihoidon ja muun verkoston kanssa.

Voit kysyä myös muihin tutkintoihin liittyviä työssäoppimispaikkoja tai ottaa yhteyttä opinnäytetyön tekemiseen liittyen.

Soita ja sovi aika tapaamiselle Omaishoitokeskukseen:
Puh: 040 681 4965 (ti ja to klo 9.00 – 12.00)

Tilavuokraus

Yhdistyksen tiloja on mahdollista vuokrata esim. kokouksiin ja perhejuhliin.

Omaishoitokeskus sijaitsee Turun Hannunniitussa, hyvien bussiyhteyksien varrella. Tila on esteetön, ja pihassa on maksuttomia parkkipaikkoja. Tila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin klo 22. asti. Tilavuokra on 35€ / t, kolmelta ensimmäiseltä tunnilta ja tämän jälkeen 20€ / t. Katso lisätietoja.

Yhteystiedot ja linkkejä

Turun Seudun Omaishoitajat ry.
Vanha Hämeentie 105, 20540 Turku
(Bussit 2, 2A,2B, 2C, 99, ja palvelulinja p2 )
Soita: 040 681 4965 | Olemme avoinna arkisin klo 9 – 15

Skip to content