Tapahtumat

Turun Seudun Omaishoitajat ry järjestää tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Infotilaisuuksia ja luentoja järjestetään liittyen sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Virkistystapahtumiin, kuten musiikkitilaisuuksiin, voi kuka tahansa tulla sellaisena kuin on.

Useimpiin tapahtumiimme voit tulla ilmoittautumatta, mutta lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti tai varmista asia soittamalla Omaishoitokeskukseen P. 040 681 4965.

Tapahtumakalenterista löydät Omaishoitokeskuksen tapahtumat ja toiminnan. Tästä löydät tulostettavan Turun Seudun Omaishoitajat ry tapahtumakalenteri kevät 2024

Toukokuun taidenäyttely

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Taidenäyttely: Valokuvaterapian kouluttaja Ulla Halkola ”Heijastuksia”.

Digikahvila

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Digikahvilassa pääset kysymään digilaitteisiin liittyviä kysymyksiä ja saat opastusta ja neuvontaa niiden käyttöön. Digikahvilassa pääset tapaamaan myös muita laitteiden käyttäjiä. Digikahvilat ovat kaikille avoimia. Digikahvilassa kahvitarjoilu 3€. Muista ilmoittautua digikahvilaan soittamalla p. 040 683 9595.

Viihdekuoro Pihinä esiintyy

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Turun Seudun Hengitysyhdistyksen Viihdekuoro Pihinä esiintyy. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu tapahtuman yhteydessä 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Myös etänä. Jos haluat osallistua etänä, ota yhteyttä soittamalla p. 040 683 9595 tai sähköpostilla digi.tutuks@gmail.com.

Pop-up kirppis ja kahvila.

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä kirpputorilta Siivouspäivän merkeissä. Tuotot käytetään Omaishoitokeskuksen hyväksi. Otamme vastaan lahjoituksia myyntiä varten, ota yhteyttä p. 040 681 4965.

Kesäjuhla

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Omaishoitokeskuksen kesäjuhla asiakkaille, vapaaehtoisille, yhdistyksen jäsenille ja työntekijöille. Musiikkikoulu Mäkikallin konsertti, grillimakkaraa salaatin kera sekä arvontaa. Makkara- ja salaattitarjoilu on kaikille osallistujille maksutonta OP Turun Seudulta omaishoitajien hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen saadun lahjoituksen ansiosta. Muista kuitenkin ottaa mukaan käteistä arpajaisia varten. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä. p. 040 681 4965.