Tapahtumat

Turun Seudun Omaishoitajat ry järjestää tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Infotilaisuuksia ja luentoja järjestetään liittyen sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Virkistystapahtumiin, kuten musiikkitilaisuuksiin, voi kuka tahansa tulla sellaisena kuin on.

Useimpiin tapahtumiimme voit tulla ilmoittautumatta, mutta lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti tai varmista asia soittamalla Omaishoitokeskukseen P. 040 681 4965.

Tapahtumakalenterista löydät Omaishoitokeskuksen tapahtumat ja toiminnan. Tästä löydät tulostettavan Turun Seudun Omaishoitajat ry tapahtumakalenteri syksy 2023  

Omaishoidontuki ja tukipalvelut Varhassa

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Varhan omaishoidonohjaaja kertoo mm. palkkioluokista, kriteereistä ja omaishoitajan tukipalveluista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Englantilaista barokkia -konsertti

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Esiintyjinä Annamaria Hannonen (sopraano) & Mikko Perkola (viola da gamba). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Omaishoitajien piknikristeily Viking Linella

Kokoontuminen klo 8.00 Viking Linen terminaalin ryhmätilassa, jossa jaetaan matkaliput. Matkan hinta 35 € /hlö sisältää kahvit ja patongin aamulla seminaaritilassa Viking Gloryssa sekä paluumatkalla buffetruokailun Viking Gracella. Matkan ohjelmassa käsitellään omaishoitajan hyvinvointia. Mukaan mahtuu 35 omaishoitajaa. Sitovat ilmoittautumiset pe 30.8. mennessä p. 040 681 4965. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro: syntymäaika (pv / kk / vuosi), […]

Laulaen iloa saamme -musiikkitilaisuus

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Tervetuloa juhlistamaan vanhustenviikkoa ja Euroopan omaishoitajien päivää yhdessä Leena Suomisen johdolla. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Kuulolähipalvelua / Turun Kuuloyhdistys ry

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Omaishoitokeskuksessa tarjolla henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta kuulokojeen ja muiden kuulon apuvälineiden käytössä. Kuulolähipalvelussa saat apua esimerkiksi korvakappaleen pesussa, letkun vaihdossa sekä paristojen tarkistamisessa. Paristoja myynnissä käteisellä. Kuulolähipalvelua Omaishoitokeskuksessa Ti 8.8. klo 14–15.30    Ti 12.9. klo 14–15.30    Ti 10.10. klo 14–15.30      Ti 14.11.  klo 14–15.30    Ti 12.12. klo 14–15.30 Muutokset mahdollisia, voit varmistaa Kuulolähipalvelun toteutumisen Omaishoitokeskuksesta […]

Digikahvila

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Digikahviloita järjestetään kerran kuukaudessa Omaishoitokeskuksessa. Digikahvilassa pääset kysymään digilaitteisiin liittyviä kysymyksiä ja saat opastusta ja neuvontaa niiden käyttöön. Digikahvilassa pääset tapaamaan myös muita laitteiden käyttäjiä. Digikahvilat ovat kaikille avoimia. Digikahvilassa kahvitarjoilu 3€. Muista ilmoittautua digikahvilaan soittamalla p. 040 683 9595. Yhteystiedot: Digiohjaaja Katariina Oso p. 040 683 9595 / digi.tutuks@gmail.com.

Edunvalvontavaltuutus – varautuminen tulevaan

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Asianajaja Sanna Joki kertoo, että miksi kannattaisi tehdä edunvalvontavaltuutus, mitä edunvalvontavaltakirja sisältää ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Karjalan kaihoa ja sota-ajan lauluja

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Turun KaraokeKlubi ry esittää musiikkiesityksen,  joka on tehty Kristiina Hellsténin ja Maija Finnemanin Kenttäpostia Liljalle –kirjan pohjalta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu 3 € (sis. kahvin ja kahvileivän). Ilmoittaudu viimeistään 1.11.  p. 040 681 4965.