Tukihenkilöt ja mentorit

Turvallista tukea -ohjaaja kartoittaa omaishoitoperheen lähipiiriä kotikäynnillä. Tukihenkilö voi löytyä perheen ystävistä, naapureista tai vapaaehtoistoimijoista. Tukihenkilö tulee sovitusti omaishoitoperheen kotiin ja tuki sisältää yhdessäoloa, keskustelua ja kannustusta.

Lisätietoja Jaana Tiihonen
0405614009

Mentorit

Jos kaipaat luottamuksellista keskustelua sinulle tärkeistä tai vaikeista aiheista, voit saada apua mentorilta. Mentorina toimivat tehtävään valmennetut sosiaali- tai terveysalalla toimineet vapaaehtoiset ja tapaamisia on kodin ulkopuolella noin kerran kuukaudessa. Mentori voi auttaa omaishoitajaa löytämään uusia näkökulmia arkeen ja käsittelemään omaishoitajuuteen liittyviä tunteita ja ajatuksia.

Lisätietoja Jaana Tiihonen
0405614009

Digiopastusta kotiin

Omaistaan tai läheistään hoitaville on saatavana apua digilaitteiden käyttöön ja opetteluun.
Saat henkilökohtaista digiopastusta kotiin, etkä tarvitse aiempaa kokemusta esimerkiksi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin käytöstä. Asioita opetellaan yhdessä opastajan kanssa omaan tahtiin ja voit saada tablet-laitteen lainaksi eli omaa laitetta ei tarvita.
Mikäli sinä kaipaisit kotiin opastajaa tietokone tai älylaitteille, niin ota yhteyttä!

Arkisin klo 9–14
Olga Raitanen/ Tutuks -digihanke
p. 040 683 9595, digi.tutuks@gmail.com

Tutuks -digihanke on Turun seudun omaishoitajat ry:n STEA, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen rahoittamaa toimintaa.

Digitukea Omaishoitokeskuksessa

Neuvontaa atk- ja mobiiliasioissa ajanvarauksella Omaishoitokeskuksessa, Vanha Hämeentie 105. Tarvitsetko apua tietokoneen kanssa tai onko puhelimen tai tabletin kanssa ongelmia.

Neuvontaa arkisin klo 10–14. Palvelu on maksutonta.
Kalevi Kaakkomäki
040 681 4965
nettipiste@outlook.com

Yhteystiedot ja linkkejä

Turun Seudun Omaishoitajat ry.
Vanha Hämeentie 105, 20540 Turku
(Bussit 2, 2A,2B, 2C, 99, ja palvelulinja p2 )
Soita: 040 681 4965 | Olemme avoinna arkisin klo 9 – 15