Tapahtumat

Turun Seudun Omaishoitajat ry järjestää tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Infotilaisuuksia ja luentoja järjestetään liittyen sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Virkistystapahtumiin, kuten musiikkitilaisuuksiin, voi kuka tahansa tulla sellaisena kuin on.

Useimpiin tapahtumiimme voit tulla ilmoittautumatta, mutta lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti tai varmista asia soittamalla Omaishoitokeskukseen P. 040 681 4965.

Tapahtumakalenterista löydät Omaishoitokeskuksen tapahtumat ja toiminnan. Tulostettava Syksyn 2022 tapahtumakalenteri 

Onnea Suomi! -musiikkitilaisuus

Tule mukaan juhlimaan itsenäisyyspäivää Leena Suomisen johdolla. Ilmoittaudu viimeistään 2.12. p. 040 681 4965. Kahvitarjoilu 3 €.

Autatko läheistäsi? -luento

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Tietoa omaishoidon tuesta ja tukipalveluista sekä Kelan eläkkeensaajan hoitotuesta. Katja Havula luennoi. Voit osallistua myös etänä osoitteessa https://meet.jit.si/Omaishoitokeskus. Ilmoittaudu viimeistään 7.12. p. 040 681 4965. Kahvitarjoilu 3 €.

Kuulolähipalvelua / Turun Kuuloyhdistys ry

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Omaishoitokeskuksessa tarjolla henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta kuulokojeen ja muiden kuulon apuvälineiden käytössä. Kuulolähipalvelussa saat apua esimerkiksi korvakappaleen pesussa, letkun vaihdossa sekä paristojen tarkistamisessa. Paristoja myynnissä käteisellä.

Digikahvila

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku

Digikahvila kaikille älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita käyttäville sekä niistä kiinnostuneille. Digikahvilassa pääset tutustumaan älylaitteisiin, voit kysellä, ja saat opastusta niiden käyttöön. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Katariina Oso p. 040 683 9595. […]