Tapahtumat

Turun Seudun Omaishoitajat ry järjestää tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Infotilaisuuksia ja luentoja järjestetään liittyen sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Virkistystapahtumiin, kuten musiikkitilaisuuksiin, voi kuka tahansa tulla sellaisena kuin on.

Useimpiin tapahtumiimme voit tulla ilmoittautumatta, mutta lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti tai varmista asia soittamalla Omaishoitokeskukseen P. 040 681 4965.

Tapahtumakalenterista löydät Omaishoitokeskuksen tapahtumat ja toiminnan. Tästä löydät tulostettavan Turun Seudun Omaishoitajat ry tapahtumakalenteri kevät 2024

Pop-up kirppis ja kahvila.

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä kirpputorilta Siivouspäivän merkeissä. Tuotot käytetään Omaishoitokeskuksen hyväksi. Otamme vastaan lahjoituksia myyntiä varten, ota yhteyttä p. 040 681 4965.

Kesäjuhla

Omaishoitokeskus Vanha Hämeentie 105, Turku, Suomi

Omaishoitokeskuksen kesäjuhla asiakkaille, vapaaehtoisille, yhdistyksen jäsenille ja työntekijöille. Musiikkikoulu Mäkikallin konsertti, grillimakkaraa salaatin kera sekä arvontaa. Makkara- ja salaattitarjoilu on kaikille osallistujille maksutonta OP Turun Seudulta omaishoitajien hyvinvoinnin ja jaksamisen […]